Медицински център МЕДИКА 2005
Медицински център Медика 2005
Д-р Анатоли Кирилов Атанасов

Д-р Анатоли Кирилов Атанасов

невролог

специалист по Нервни болести и Психиатрия

Завършва висше образование по медицина в 1989г. Придобива специалност по неврология през 1994г и втора специалност по психиатрия през 2005г. Богат клиничен опит в доболничната и болнична специализирана медицинска помощ.

Понастоящем е началник на отделение за периферно-нервни заболявания, като част от екипа на Първа неврологична клиника по невродегенеративни и периферно-нервни заболявания към МБАЛНП „Св.Наум“ЕАД. Сертифициран специалист с професионална квалификация по електроенцефалография и доплерова сонография. Член на: Български лекарски съюз, Сдружение „Българско дружество по неврология“ , „Българско дружество по главоболие и болка“, Сдружение „Асоциация двигателни нарушения и множествена склероза“.

Основните му интереси в областта на неврологията са - мозъчен инсулт, главоболие, световъртеж, деменция, Паркинсонова болест, различни видове тремор, епилепсия, радикулити, полиневропатии и невропатична болка от различен произход; в областта на психиатрията - генерализирани тревожни разстройства, болест на Алцхаймер, депресия, безсъние и натрапливи неврози.

Запази час онлайн

 

График

София

Ден Час
Понеделник  15:00 - 18:30