Медицински център МЕДИКА 2005
Медицински център Медика 2005
Д-р Любка Стойчева

Д-р Любка Стойчева

невролог

специалист по нервни болести, клинична електромиография

Завършва висше образование по медицина в 1987 г. в Медицинска Академия - София. Придобива специалност по нервни болести в 2002 г. Има професионална квалификация по клинична електромиография от 2008 г. Проведени специализации по клинична електрофизиология и нервни болести в Неврологично отделение на болница "Св. Елизабет", Брюксел, Белгия, Лаборатория по неврофизиология в неврологична асоциация, Мериленд, САЩ и специализация по електромиография в Университетска болница "Царица Йоана" – ИСУЛ. Понастоящем работи като лекар невролог в кабинета по треморография, Паркинсонова болест и ЕМГ на МБАЛНП "Св. Наум", гр. София. Член е на Българско дружество по неврология,
Българска асоциация по клинична електромиография и евокирани потенциали, Американска асоциация по невромускулна и електродиагностична медицина. Специалист невролог с клиничен опит в областта на заболявания на периферна нервна система, двигателни нарушения, невродегенеративни заболявания, клинична електромиография.

Специални интереси в областта на клинична електромиография, болести на периферните нерви и мускули, радикулити, полиневропатии, двигателни нарушения, невродегенеративни заболявания.

Запази час онлайн

 

График

София

Ден Час
Понеделник  16:00 - 18:30
Сряда НЗОК 16:00 - 18:00